Mega Fortune Gratis

Gratis Casino Spill

Mega Fortune Spilleautomaten

Mega Fortune video slot er et prangende, som-rike-som-du-kan-image fem hjul, 25 gevinstlinjer line spilleautomat fra Net Entertainment. Denne videoen slot spillet er funksjonsrikt, får spillerne wild erstatter, scatter gevinster, gratis spinn og et trippel jackpot bonus spill. Grafikken, i ekte Net Ent tradisjonen, er fantastisk for øyet, med symboler som får deg rett inn i stemningen i spillet – fra luksuriøse biler, til juveler, sigarer og champagne. Legg til alt dette lukrative progressive jackpot på spill, og du vet at du har kommet til rett sted! Tre scatter-symboler aktiverer free spins-funksjonen, hvor klikke scatter vil avdekke hvor mange spins og multiplikatoren. Du kan vinne opp til 5 ganger under free spins i Mega Fortune! Hvis du skje for å få minst to sprer i disse spins, kan du aktivere funksjonen.

Det grafisk imponerende og svært lukrative Wheel of Fortune stil bonusspillet utløses dersom tre eller flere Bonus symboler (fra ytterste venstre på aktiv linje) vises. Det første hjulet gir spillerne muligheten til å ta hjem en mynt premie eller muligheten til å gå videre til neste hjulet, mens den andre og tredje hjulet gir gevinster eller en jackpot seier. Hvis hjulet stopper på en myntverdi, er at beløpet tildelt og spillet ender. Hvis det stopper på en jackpot beløp, er at beløpet vunnet og spillet ender. Lucky spillere kan gå videre til finalen og vinne den store progressive jackpot på spill.

Mega Fortune bringer med seg flott lyd og grafikk, massevis av underholdende elementer og rikelig med sjanser til å vinne, i en av Net Ent mest populære spillene til dags dato.

Spille Mega Fortune Spilleautomater Nå