Jackpot 6000 Gratis

Gratis Casino Spill

Jackpot 6000 Spilleautomaten

Hvis du er ute etter å vinne stort, ikke lete lenger. Jackpot 6000 spilleautomat er en 3-hjuls, 5-linjers spilleautomat med jokere, et krone eller mynt “double up “-spill samt et Supermeter-modus. Spill Jackpot 6000, og du kan vinne opptil 6000 mynter pr spill runde!

Du kan satse på opptil fem bet-linjer i hver runde. Den minste er er én mynt på én innsatslinje-linje, og maksimum er ti mynter fordelt på alle fem bet-linjer med to mynter per linje. Husk at du må bruke maks innsats muligheten til å kvalifisere for Supermeter-modus, så gjør deg klar til å gå stort eller gå hjem! Hvis du spiller “maks innsats og vinner, har du også muligheten til å gå over til Supermeter-modus, som betyr at innsatsen er høyere! Innsatsnivået er automatisk 20 mynter med alle 5 innsatslinjer aktive. I tillegg til å betale-tabellen vinner, med Supermeter-modus du sjansen til å vinne på to synlige Jokere hvor som helst på hjulene.

Hver kombinasjon av to Jokere får du en bonusgevinst mellom 10 og 6000 mynter. Vinnende kombinasjoner av symboler vises i betal-tabellen i øverste venstre hjørne på maskinen. The Joker betal-tabellen viser gevinstene for tre Jokere på et spill-linje for de ulike innsatsnivåer. Hvis du satser bare en mynt, er gevinsten i betal-tabellene halvert.

Spille Jackpot 6000 Nå